Catalán            Español Español

 

Obres Fontdecaba és una empresa de caràcter familiar, fundada l'any 1.961 per D. Leandro Fontdecaba i relacionada sempre amb el sector de la construcció, proporcionant des de la seva creació serveis a clients privats i institucionals, desenvolupant tot tipus d'obres i reformes, tant habitatges unifamiliars com edificis d'ús públic i privat.
 
Obres Fontdecaba està dirigida en l'actualitat per Jaume i per Joan Fontdecaba i compta actualment amb 10 treballadors desenvolupant la seva tasca per a la consecució d'un únic fi, que no és altre que l'atenció personalitzada i particular amb cada client. Prova de la nostra professionalitat i compromís són els 50 anys treballant en el sector de la construcció amb un grau màxim de satisfacció entre els seus clients.
 
Nostres feines són obres emblemàtiques en tots els camps de la construcció per tot Girona, i concretament a Vilafant: edificis d'ús públic i privat, habitatges unifamiliars, naus industrials, locals comercials, fins a la Restauració i Rehabilitació Integral d'Edificis, neteja de façanes i projectes de reformes. Realitzem reformes integrals convertint les seves idees o necessitats en fets reals. El nostre treball inclou tot el procés d'adaptació des del projecte inicial fins al lliurament final d'obra.

 

L'excel·lència assolida al llarg dels anys en les nostres construccions i rehabilitacions es deu al nostre gran equip professional, un dels més qualificats en la indústria de la construcció, però també al nivell de qualitat dels nostres proveïdors i dels materials emprats.
 
Si volen que vertaders professionals es facin càrrec de la construcció del seu habitatge o nau industrial o simplement necessiten que els reformem qualsevol estança de la seva casa, Obres Fontdecaba és l'empresa idònia per a això.
 
Professionals de primera i construccions d'elevada qualitat els estan esperant a Vilafant. Truqui'ns i expliqui'ns les seves idees i problemes. Estarem encantats de escoltar-los.
 

Pujar