Catalán            Español Español
Obres Fontdecaba està situada a Vilafant i realitzem projectes per als nostres clients en tot Girona.
 
Comptem amb un prestigi basat en la capacitat d'oferir als nostres clients un Servei Integral.
 
La nostra àmplia experiència en el sector de la construcció ens permet realitzar cada un dels nostres projectes amb la dedicació i la cura que vostè mereix. Per això comptem amb professionals molt qualificats que treballen dia a dia amb l'únic objectiu de satisfer les necessitats dels nostres clients, i en els quals es pot confiar.
 
El compromís, la responsabilitat i la qualitat, són els nostres objectius.
 

Mantenir el seu habitatge en perfectes condicions és la millor inversió que vostè pugui realitzar. Per això és imprescindible reformar instal.lacions antigues de fontaneria i electricitat, gas, calefacció, aire acondicionat, obra, pintura i TOT EL QUE A CASA PUGUI NECESSITAR.

 

Li oferim un servei integral tant en mobiliari de cuina i bany així com en tot tipus de reformes. Per això disposem de professionals molt qualificats per garantir la seva plena satisfacció. Oferim sempre qualitat, tant en mobiliari de cuina, bany i en tot tipus de complements per a la seva obra: armaris encastats, portes de pas, tarimes, rajoles...

 

Som especialistes en restauració de façanes i rehabilitació d'edificis. La bastida serà instal·lada sempre per personal qualificat i pertanyent a l'empresa.

Les façanes seran tractades depenent de les seves característiques i estat, siguin de maó cara vista, pedra calcària, morter amb arestes, amb ornamentades o altres. Seran revisades in situ per un tècnic, i el seu tractament serà totalment personalitzat.

 

Per a evitar filtracions d'aigua i humitats realitzem impermeabilitzacions en diferents tipus de superfícies: cobertes, terrasses, murs, jardineres, canalons, etc...

Per a això utilitzem diferents materials i mètodes d'impermeabilització, com per exemple:

BUTILO

Producte a base de cautxú butílic amb càrregues reforçants i agents vulcanitzants per obtenir les millors propietats impermeabilitzants. No reacciona ni és fàcilment atacable pels elements normalment presents en la construcció. Impedeix la penetració de l'aigua en terrasses, cobertes, canalitzacions, murs, façanes,... Posseeix una gran durabilitat a la intempèrie, lent envelliment i és capaç de seguir els moviments de dilatació i contracció del suport sense esquerdar-se.

És idoni tant en obra nova com en edificació antiga, assegurant l'obra amb eficàcia garantida.

TELA ALSFÀLTICA

És una excel·lent opció per aïllar terrasses, teulades i patis. Hi ha tres tipus, TELA NEGRA (la més utilitzada per a terrasses i patis), TELA D'ALUMINI (Es pot pintar del color desitjat) i TELA DE PISSARRA (la més utilitzada per impermeabilitzar teulades)

PINTURA I RESINES HIDRÒFUGUES

Tenen la propietat d'evitar el pas de la humitat al mateix temps que permeten la transpiració, sense modificar l'aspecte del suport.

En Obres Fontdecaba l'assessorem per tal de trobar la millor solució en impermeabilització

 

La nostra vocació d'empresa constructora ens permet oferir la nostra àmplia experiència en projectes de construcció i reformes en locals comercials.

Podem dur a terme reformes integrals al seu local o negoci: Obra, Fontaneria, Cristalleria,Fusteria, tendals, Retolació exterior i interior, etc.

 

El nostre sistema de raig a pressió de sorra és un excel·lent procediment que utilitzem per a la neteja de superfícies verticals. Comptem amb 2 modalitats, tant en sec com en humit. En ambdós casos llancem a gran velocitat una gran quantitat de sorra de mida variable cap a la superfície a netejar.

Aconseguim l'eliminació de parts soltes i la generació d'una superfície sòlida i fina. Utilitzem sistemes que recuperen la sorra emprada i aspiren la pols i les parts del material sobre el qual s'aplica el raig de sorra.

Realitzem una anàlisi dels materials que es van a netejar, escollint el sistema més convenient que deixi la superfície més neta.

Una vegada escollit el procediment de neteja, fem proves en diferents zones de la façana per veure l'efecte de neteja que hem aconseguit en els diferents materials que tingui la façana.

Els sistemes de neteja són abrasius i en alguns utilitzem aigua, per això en Obres Fontdecaba protegim els elements més febles de la façana o els que no es netegen.

En Obres Fontdecaba seguim els següents passos:

Preparem la superfície a netejar

Protegim la resta de la façana

Executem totes les operacions de neteja

Repassem i fem una neteja final

Pujar